Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dukla pod Ujčíkem poprvé vyhrála, v Chomutově uspěla výsledkem 3:1

Hokejisté Dukly zase po čtyřech zápasech okusili sladkou chuť vítězství. Ve 23. kole vybojovali důležitou výhru v Chomutově, odkud vezou výhru 3:2. Pro nové trenérské duo Ujčík - Nekvasil, jejichž svěřenci zůstávají na devátém místě tabulky, to znamená premiérový triumf.

Další ze série důležitých zápasů zahájili Jihlavští lépe a využitou přesilovkou v 11. minutě se dostali do vedení. Jednogólový náskok, který zařídil Jiří Fronk, vydržel až do konce druhé třetiny, Chomutov se totiž po útrapách prosadil v čase 38:39 tečí Vrhela.

Závěr třetí třetiny však patřil Dukle. Nejprve hosté přežili ohromný závar před vlastní brankou a z protiútoku se šťastně prosadil Daniel Kolář. Piráti to zkusili v závěru při vlastní početní výhodě bez gólmana, definitivní gólovou tečku za utkáním ale udělal Jan Pohl a rozhodl o tom, že Dukla přerušila čtyřzápasovou černou sérii.

Piráti Chomutov - HC Dukla Jihlava 1:3 (0:1, 1:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 39. Vrhel (Štochl, Blaha) – 11. Fronk (Chlubna, Poletín), 56. D. Kolář (T. Harkabus), 57. J. Pohl (Poletín). 

Rozhodčí: Pavlovič, Hucl – Bosák, Maštalíř. Diváci: 1823. 

Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Blaha, Rýgl, Štochl, Lang, Žovinec, Tejnor, Seemann – Stloukal, Vrhel, Černý – Klíma, Suchý, Rudovský – Tomica, Doktor, Hlava – Chrpa, Svoboda, Llewellyn.

Jihlava: Brož (Chaloupek) – Pohl, Staněk, Mareš, Holý, Černohorský, Kolář, Půža – Anděl, Skořepa, Pekr – Čachotský, Fronk, Chlubna – Harkabus, Poletín, Davídek – Lichanec, Juda, Machač.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Chomutov, první liga, hokej, Piráti Chomutov, FK Dukla Praha, Daniel Kolář, Jan Pohl, HC Dukla Jihlava, FC Vysočina Jihlava, Joseph Pohl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla pod Ujčíkem poprvé vyhrála, v Chomutově uspěla výsledkem 3:1 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.