Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Fotbal

Dobročinné góly. Zápas mezi Pelhřimovem s Humpolcem pomohl dětským pacientům v nemocnici

Zhruba tisícovka diváků sledovala nedělní derby mezi fotbalisty z Pelhřimova a fotbalisty z Humpolce. Utkání se konalo na stadionu v Pelhřimově a pro obě družstva to byl historický moment. Utkání navíc mělo dobročinný rozměr.

První kolo divize ve znamení derby. Polná porazila Velkou Bíteš, Pelhřimov nestačil na Humpolec

Protože je ve fotbalové divizi D hned 11 týmů z Vysočiny, není o krajská derby nouze. První kolo upoutalo těsným vítězstvím Humpolce v Pelhřimově, výhrou nováčka z Polné nad Velkou Bíteší, nebo jednoznačnou výhrou Nového Města nad Žďárem nad...

Vysočina dohrávala v devíti, i proto poprvé ztratila. V Kroměříži remizovala 1:1

Vysočina poprvé v ročníku nebodovala naplno, za remízu v Kroměříži se ale hráči asi zlobit nebudou. Domácí měli totiž střeleckou převahu, dali si vlastní gól a Jihlava dohrávala v devíti. Tým z Vysočiny je v druholigové tabulce průběžně třetí.

Trenér Oulehla: Po dvou kolech není euforie na místě, před námi je mnoho práce

I ve druhém utkání nového druholigového ročníku vybojovali fotbalisté FC Vysočina výhru 2:1, když stejně jako před týdnem dokázali otočit vedení soupeře. Tři body z Líšně jsou o to cennější, že zde Jihlava vítěznou radost dosud nikdy nezažila.

Vysočina slaví premiérovou výhru na půdě Líšně

Fotbalisté FC Vysočina mají stoprocentní bodovou bilanci i po 2. kole Fortuna:Národní ligy. Tři body za výhru 2:1 vezou ze stadiónu SK Líšeň, kde v předchozích čtyřech duelech získali pouhý bod. O jihlavskou radost se postaral do poločasu...

Po vítězné premiéře bude Vysočina bojovat o první venkovní body. V sobotu se představí v Líšni

Po vydařeném domácím vstupu do FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY čeká fotbalisty FC Vysočina první venkovní duel. V sobotu 29. července nastoupí do 17:00 hodin do náročného utkání na stadiónku SK Líšeň. Na tomto brněnském trávníku jihlavští fotbalisté dosud...

Infarktový závěr přinesl pro Vysočinu premiérové tři body, Opavu porazila 2:1

Velmi dramatické rozuzlení měl hned první zápas fotbalové Vysočiny v letošním druholigovém ročníku. Proti Opavě prohrávala a krátce poté, co srovnala, přežila soupeřovu penaltu. V páté nastavené minutě pak přinesl radost do domácích ochozů Franěk.

Fotbalová Vysočina je na prahu nové druholigové sezóny, v pátek vyzve doma Opavu

Už v pátek 21. července v Jihlavě odstartuje nový ročník českých profesionálních soutěží. Fotbalisté FC Vysočina na svém stadiónu od 18 hodin přivítají Opavu, kterou už více než 11 let neporazili.

Vysočina je v přípravných zápasech stále stoprocentní, po Chrudimi si poradila i s prvoligovým Libercem

Jihlavští fotbalisté najeli na letní výsledkovou pohodu, ze všech čtyř dosavadních přípravných utkání brali výhru. Po úterní vysoké výhře nad Chrudimí 4:0 si v pátek vyšlápli i na prvoligový Liberec, kterého porazili 2:0.

Vysočina si v přípravě vyšlápla na českého mistra, nekompletní Spartu porazila 2:1

I ve druhém přípravném zápase před novým druholigovým ročníkem slaví Vysočina vítězství. Po juniorce Sigmy si připsali i skalp mistrovské Sparty, i když i ta nasadila převážně mladíky. Jihlavský trenér David Oulehla si výkon svých svěřenců...

Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.