Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na fotbalovém stadionu bude před zítřejším zápasem Vysočiny vysílán přímý přenos Dukly Jihlava

FC Vysočina ve spolupráci s Xanadu Catering sportovním fanouškům připravil jedinečnou možnost, jak strávit nedělní odpoledne. Před zápasem proti Dukle Praha bude totiž na velkoplošné obrazovce fotbalového stadionu přenášen přímý přenos z hokejového utkání Dukly Jihlava na kluzišti Sparty Praha.

Na velkoplošné LED obrazovce stadiónu v Jiráskově ulici totiž bude od 15 hodin přenášen přímý přenos České televize z hokejového utkání HC Sparta Praha vs. HC Dukla Jihlava. Na něj pak na zeleném trávníku od 18 hodin naváže duel HET ligy mezi FC Vysočina a FK Dukla Praha.

„Sport na Vysočině zažívá historickou sezónu, když má poprvé v dějinách svého zástupce v nejvyšších soutěžích obou nejpopulárnějších kolektivních sportů v Česku – fotbalu i hokeji. Nedělní časový sled obou atraktivních duelů přímo vybízí k tomu, abychom je spojili v jeden sportovní zážitek. Věříme, že si fanoušci tuto netradiční možnost nenechají ujít a že se tribuny stadiónu začnou plnit už v průběhu hokejového utkání,“ okomentoval vstřícný krok FC Vysočina tiskový mluvčí klubu Miroslav Fuks.

Pro příznivce, kteří na fotbalový stadión dorazí v předstihu, aby si ve sportovním prostředí vychutnali hokejový duel, bude připravena zvýhodněná nabídka Xanadu Catering. Pivo bude od 15:00 do 17:30 čepováno z Beerjetu jen za 30 Kč a nachystáno bude i výhodné menu: klobása + pivo za 80 Kč a párek v rohlíku + limo za 50 Kč.

Hlavní pokladna stadiónu (z Jiráskovy ulice, naproti ICOMu) se v neděli 10. září otevře v 15 hodin. Vstup do areálu bude možný pouze s platnou celosezónní permanentkou FC Vysočina či vstupenkou na ligový duel proti Dukle Praha.

Foto www.fcvysocina.cz | Zdroj FC Vysočina Jihlava

Štítky FC Vysočina Jihlava, HC Dukla Jihlava, fotbalový stadion, přímý přenos, hokej, FK Dukla Praha, AC Sparta Praha, Česká televize, HC Sparta Praha, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na fotbalovém stadionu bude před zítřejším zápasem Vysočiny vysílán přímý přenos Dukly Jihlava | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.