Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Německý instrumentalista Dyrk Shivay vystoupí 9. září v Třebíči. Získejte vstupenky na jeho koncert

Německý zpěvák a multiinstrumentalista Dyrk Shivay bude po velkém úspěchu znovu koncertovat v České republice. Do druhé poloviny roku 2017 a na začátek roku 2018 v naší domovině naplánoval celkem čtyři koncerty. Ten druhý v pořadí se odehraje v Třebíči.

Dyrk Shivay je německý zpěvák a skladatel, který si svou nezávislou hudbou získává čím  dál větší publikum. Jeho psaní písní je neobyčejné a zčásti irské a orientální vlivy tomu  všemu dodávají především exotický zvuk. Každá píseň vypráví zvláštní příběh a vypraví tak posluchače na cestu plnou emocí. Člověk tak může doslova pociťovat s tímto spojené intenzivní zážitky, které skrze magické živé vystoupení velice často zanechávají husí kůži.

Dyrkovi se v České republice skutečné líbí. Především si chválí své věrné publikum, které  je vždy na koncertech velmi vnímavé a lidé s nadšením ukázněně poslouchají jak jeho  hudbu, tak i jeho různé historky, které se vážou k jeho cestování a písním. O intimní a uvolněnou atmosféru na koncertech jde Dyrkovi především a staví ji do popředí. 

Hraje proto rád v útulných klubech nebo kulturních centrech, kdy vítá své posluchače do sálu provoněného vonnými tyčinkami, které si dovezl ze svých cest. Na svém posledním českém koncertu v Olomouci Dyrk vyloženě exceloval. Ve vyprodaném  ArtUm Centru předvedl více než dvouhodinový koncert a většině lidí z publika svou hudební tvorbou přímo vyrazil dech.

V této době Dyrk pracuje na svém novém albu, které by mělo vyjít v zimě. Na svých českých koncertech však již zahraje převážně nové písně z plánovaného alba.

České koncerty:

08.09.2017 OSTRAVA / Stará Aréna
09.09.2017 TŘEBÍČ / Zadní synagoga
10.09.2017 PRAHA / Prostor Země 
02.02.2018 LIBEREC / Bedna Klub

Vstupenky na Dyrka Shivaye pořídíte v síti GoOut nebo na emailu ticketbooking@seznam.cz nebo využijte lokálního předprodejce v Třebíči, a tím jsou Hudební nástroje Mijovič (Karlovo nám. 50, Třebíč).

Pokud chcete zažít Dyrkovo vystoupení na vlastní kůži, zajistěte si své vstupenky včas, neboť kapacita sálů je omezena. Nebo je můžete vyhrát v soutěži s Jihlavskou Drbnou. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a doufat, že z osudí vylosujeme právě vás. Soutěž trvá do pátka 1. září do 20 hodin. Každý ze tří výherců obdrží dvě vstupenky. 

SOUTĚŽ UKONČENA: Výherci budou kontaktováni e-mailem. 

Foto www.dyrkshivay.com | Zdroj M. P. Production

Štítky koncert, Třebíč, vstupenka, soutěž, Česko, Drbna.cz, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Německý instrumentalista Dyrk Shivay vystoupí 9. září v Třebíči. Získejte vstupenky na jeho koncert | Soutěže | Drbna | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.