Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Velký pirátský festival v Robinsonu je tady! Vyhrajte vstupenky na sobotní Den pirátů

V sobotu 19. srpna 2017 od 10 do 20 hodin proběhne v areálu u Rodinného parku Robinson velký pirátský festival. A to přesně na Mezinárodní den pirátů. Pro malé i velké budou připraveny desítky originálních atrakcí, spoustu hudby a zábavy po celý den.

Pokusíme se o vytvoření rekordu v počtu pirátů a pirátek v papírových čepicích a s tím spojený zápis do knihy rekordů. Zda proběhlo vše podle předpisů, si přijedou zkontrolovat inspektoři z Muzea rekordů a kuriozit z Pelhřimova. A výtěžek z prodej pirátských čepic bude věnován na sociální služky pro nevidové a slabozraké občany z TyfloCentra v Jihlavě.

Malí i velcí návštěvníci se mohou těšit na obří slámovou loď, lanovku přes řeku Jihlavu, jízdu na lodičkách, trampolíny, obří skluzavku, překažková dráha, bojové arény, střelba z luku, horolezecká stěna a mnoho dalších atrakcí. Doprovázet Vás bude Dinosaurus Valík. Prostě spousta zábavy.

Program doplní pestrá nabídka hudebních interpretů. Představí se talentovaný kytarista a zpěvák Adam Mišík nebo kapela Pískomil se vrací, která to s dětským publikem skvěle umí. Dále si návštěvníci mohou užít zazzový orchestr Himbeere Brombeere, následovat bude blues-soulová kapela Embolly nebo mladá jihlavská kapela The Shots.

Zábavná bude i interaktivní show Míši Růžičkové plná tanečních písniček a soutěží. Své pověsti nezůstane dlužen herec a mim Michal Nesvadba, zřejmě nejpopulárnějším umělcem hrajícím pro děti. Pohádkovou atmosféru navodí nově vzniklý muzikál Ať žijí duchové! Spoustu legrace slibuje i vystoupění profesionálního kouzelníka Richarda Nedvěda, účastníka soutěže Československo má talent, nebo divadla Pinder.

Další informace na www.robinsonjihlava.cz.

Pokud i chcete svému dítěti dopřát plnohodnotný pirátský den, můžete mu koupit vstupenku, nebo ji vyhrát v soutěži s Jihlavskou Drbnou. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a doufat, že z osudí vylosujeme právě vás. Soutěž trvá do středy 16. července do 20 hodin. Každý ze čtyř výherců obdrží jednu vstupenku svoji ratolest zdarma. 

SOUTĚŽ UKONČENA: Výherci budou kontaktováni e-mailem. 

Foto www.robinsonjihlava.cz | Zdroj www.robinsonjihlava.cz

Štítky vstupenka, soutěž, festival, hudební skupina, Muzeum rekordů a kuriozit, Jihlava, Adam Mišík, Michal Nesvadba, Míša Růžičková, Richard Nedvěd, Pelhřimov, zábava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Velký pirátský festival v Robinsonu je tady! Vyhrajte vstupenky na sobotní Den pirátů | Soutěže | Drbna | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.